Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.

Misyon: Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar: 2015 TEOG sınavında 6 fen lisesi 6 Sosyal Bilimler lisesi 6 Sağlık meslek lisesi ve 4 Anadolu lisesine öğrenci gönderdik 2016 da 4 tane fen lisesi 3 sosyal bilimler ve 4 tane sağlık lisesine öğrenci gönderdik.2017 eğitim öğretim yılında ilçe geneli TEOG 1. si olduk.2018 4 fen lisesi 3 sosyal bilimler lisesine,2019 3 fen ve 3 sosyal bilimlere,2020 yılında 10 fen lisesi ve 4 sosyal bilimler lisesi ve 2021 yılında 4 fen 4 sosyal bilimler lisesine öğrenci gönderdik.

Pansiyon Bilgileri: yok
Isınma: kalorifer